Оз: Великият и могъщият

Тук ще помолим за малко търпение. По една или друга причина през изминалите няколко дни изостанахме от последните развития около „Оз: Великият и могъщият” на Сам Рейми (до чиято премиера остават броени дни) и сега ще ви изсипем един куп ъпдейти под формата на „последен” трейлър, едно 13-минутно видео зад кулисите, както и едно доста по-кратко, посветено на костюмите и грима, няколко клипа и един симпатичен IMAX постер, който всъщност можете да видите по-горе.

Както виждате, нещата не са никак малко, затова ако сте от хората, които очакват филма, няма да ви отнемаме от времето с повече писания, а ще ви оставим да гледате.

Трейлър:

Видео зад кулисите:

Клипове:

>

Оз: Великият и могъщият” разказва за цирковия илюзионист Оскар Дигс (Джеймс Франко), който се озовава насред Оз, след като балонът му е отнесен от торнадо. Там той попада по средата на битката между три вещици, Теодора (Мила Кунис), Еванора (Рейчъл Вайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които съвсем не са убедени, че именно той е Великият майстор на магията, когото всички очакват. Оскар открива, че ако иска да спаси Оз от надвисналата заплаха, ще трябва да се превърне не само в могъщ магьосник, но и в добър човек.

Режисьор е Сам Рейми, а в ролите са Джеймс Франко, Мила Кунис, Рейчъл Вайс, Мишел Уилямс, Зак Браф, Тони Кокс, Абигейл Спенсър и др.

Премиерата е 8 март 2013 в 3D и IMAX 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *