Room 237

Въпреки че конспиративните теории и всякакви други подобни са ни доста омразни, очакваме с огромен интерес посветения на десетките мистерии около „Сиянието” „Room 237” на Родни Арчър. Първо, защото хорър шедьовърът на Кубрик е сред най-любимите ни филми на всички времена, второ, защото Арчър не създава нови изсмукани от пръстите теории, а просто разглежда причините и ключовете за тези, които вече съществуват (най-известните) и трето, защото чухме повече от отлични отзиви за филма.

Вече имахме възможност да видим няколко трейлъра на филма, а сега е ред и на два нови постера. Единият запазва традицията да имитира (или по-скоро да се покланя към) стила на рекламните материали на „Сиянието”, докато вторият по един изключително интересен начин инкорпорира класически елементи и моменти от филма на Кубрик и адресира конспиративните теории, които са в основата на всичко – Аполо 11 и кацането на луната, избиването на индианците и „Окончателното решение” (на еврейския въпрос) от 1942-а.

Режисьор на „Room 237” е Родни Арчър, а премиерната дата е 29 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

 1. Момчета, не искам да обиждам никого, но като видя подобен коментар за Замунда и направо ми се обръщат червата. Честно!!

 2. Аре да не изпадаме в краен снобизъм. Ако толкова ви сърбят краката от тракери, напишете един раздел с правила и там си изразете изискванията, за да не дразним нежните ви ушички с нашите пошли предложения. Анатема!

 3. Нищо не предлагам. Само споделям, че единственото нещо, което ме дразни повече от коментар, „какви са тези трейлъри, филма го има в замунда“, е някой обвинително да ми постне линк към нов трейлър, щото видиш ли съм се забавил с новината.

  Извинявам се, днес съм станал с гъза нагоре!

 4. @Izumen
  Не е снобизъм, аз също гледам филми от Замунда, в друго е въпросът, но съдейки по последните коментари, които изчетох тук, няма смисъл да се обяснявам. Положението е такова, каквото е.

  Извинявам ти се на теб лично, ако си се почувствал обиден.

 5. None taken.

  Не съм имал за цял да се заяждам, просто съм учуден, че обсъждате плакати и трейлъри, когато филмът е на разположение с чудесно качество. Все пак говорим за документален филм, а не за „Клетниците“.

  Между другото на няколко пъти се чудех дали това е оригиналният филм. Аудиото беше много зле и веднъж коментиращият се извини и отиде да погледне бебето защо реве. Доста евтина продукция, освен ако не съм гледал нещо друго… пишете като го гледате на HD или кино. ;р

 6. Който го е гледал – става ли ясно кога точно се е случил Биг Банг ?

 7. “ …обсъждате плакати и трейлъри, когато филмът е на разположение с чудесно качество“.
  „Аудиото беше много зле…“

  Последно – добро качество или много лошо качество?

 8. Ами супер беше качеството, но аудиото, колкото и да е странно мисля, че си е оригинално. Просто така са го записали предполагам. Филмът е малко като за You Tube.;p