Pain & Gain

Въпреки че първият трейлър на „Pain & Gain”, който видяхме в края на миналата година, не успя съвсем да ни влезе под кожата – точно както и самия проект, въпреки че харесваме Майкъл Бей и нямаме нищо против филмите му, не можем да отречем, че той притежаваше известен чар и въпреки трагичната истинска история, която е в основата на сюжета, ни убеди, че филмът може да бъде приятна и забавна кретенийка.

Сега имаме възможност да видим нов нецензуриран трейлър (в същия типично „Бейовски” стил както и първия), който допълнително развива идеята за несериозна простотийка.

Смятаме, че е пределно ясно какво ще представлява този филм и въпреки че едва ли ще ни стане любим, ще го гледаме с удоволствие. Това, което ни притеснява обаче е, че сред чудесната комедийна химия между актьорите (и героите), от тук от там изскача по малко и от хумора, който успя да ни развали „Трансформърс” 2 и 3. Малко ни е яд на Кен Джонг, когото едно време харесвахме адски много. Надяваме се ролята му да не е голяма или поне не по-голяма от тази на Тони Шалуб, който е къде-къде по-смешен.

Вижте и два телевизионни спота:

Сюжетът на „Pain and Gain” е вдъхновен от действителна история и разказва за двама бодибилдъри (или иначе казано културисти – много я обичаме тази дума), които в преследване на „американската мечта” (която е по-голяма от вашата) се забъркват в схема с отвличане и рекет, а последиците са неочаквани и трагични.

Режисьор на „Pain and Gain” е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Дуейн Джонсън – Скалата, Антъни Маки, Бар Пали, Тони Шалуб, Ед Харис, Ребъл Уилсън, Роб Кордри, Кен Джонг и др.

Премиерата е 26 април.

Pain & Gain

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Много ме забавляват всички трейлъри, но този най-много ме изпълни! Този път Бей не се взима въобще на сериозно, поне от това което виждам, ще го гледам със сигурност!!!

  2. Абсолютни кретени са! 🙂
    Надявам се Бей да е малко по-умерен в тъповатия хумор, а да наблегне повече на „dark“ нещата.