The Wolverine

Update:
– What they did to me, what I am… it can’t be undone.
– Don’t be so sure.

Уоу! Точно както беше обещано, след 6-секундния тийзър, който може да видите по-долу, получаваме и един малко по-дълг, 20-секунден поглед към „The Wolverine”.

Колкото и голяма простотия да са тези секундни тийзъри, трябва да признаем, че по някой път вършат работа и в случая, сме нетърпеливи да видим пълния трейлър, който трябва да се появи утре.

Следва оригиналната новина:
––––-
Само два дни преди премиерата на първия трейлър на „The Wolverine” на Джеймс Манголд интернет буквално експлодира с рекламни материали. Първо от „Fox” разпространиха два нови плаката на филма, после пак те добавиха и няколко интересни снимки, а накрая Манголд представи и кратичко клипче, целящо да ни подгрее за същинския трейлър.

Започваме с клипчето, разпространено от Джеймс Манголд, което представлява 6-секундно (да, знаем) мини тийзърче. Предвид това, че днес се очаква истински 20-секунден тийзър на трейлъра (очаквайте ъпдейт в момента, в който се появи), тези 6 секунди се явяват тийзър на тийзъра на тийзъра (надали ще видим класически 2:30 минутен трейлър, разкриващ историята и всичко останало), което трябва да е най-голямото падение в този тип реклама до момента.

Добре, че поне в него има няколко любопитни кадъра, като появата на Джийн Грей (Фамке Янсен), че иначе… Дали ролята на Грей ще е по-голяма или ще се появява само като спомен (или сън), както загатва начинът, по който изглежда картинката, тепърва предстои да разберем.

http://www.youtube.com/watch?v=62EB4QaMkTE

Продължаваме с двата нови плаката, които за съжаление отстъпват на тези, които видяхме до момента – чудния рисуван тийзър и поетичния „motion poster”. Първият си е порядъчно чийзи, но колкото и да е клиширан все пак се ядва, докато вторият си е откровен провал – Джакман е изпльоскан ужасно (дори ние бихме се справили по-добре с photoshop-а), а нинджите стоят като дефект, не като ефект.

The Wolverine

The Wolverine

Накрая завършваме с един куп снимки, които всъщност са първият ни качествен поглед към женските поддържащи образи във филма: жената в кимоното Марико (Тао Окамато) – дъщерята на боса на якуза (и основен злодей) Шинджен Иашида, която Върколака трябва да защитава; червенокосата Юкио (Рила Фукушима) – мистериозен войн, част от елитните главорези на Шинджен; и Вайпър (Светлана Кодченкова) – дамата в зелената рокля, бивша приятелка на Върколака, а сега непримирим противник.

Режисьор на „The Wolverine” е Джеймс Манголд („Identity”, „Ескорт до затвора” и „Walk the Line”), а в ролите са Хю Джакман, Уил Юн Лий, Хироюки Санада, Рила Фукушима, Тао Окамато, Светлана Кодченкова и др.

Премиерата е 26 юли 2013.

Повече детайли за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Ами слива се с ролята пича…трудно ми е да си представя друг вместо него вече.

  2. Обаче втория постер е като от филм на Дон „Дракона“ Уилсън 😀

  3. MadMax

    Aбсолютно! Имам в нас една VHS чекия с Дон Дракона Уилсън – Жаден за кръв. Графичното зпълнение е точно толкова качествено

  4. Е аз пък съм горд притежател на „Заставен да се бие“…навъсен поглед, мускули, решетки и скъсани белезници…чудно! 😀

  5. Да не съм чул лоши думи за Дон Дракона Уилсън че много ще се караме! 🙂