Eternity… can be a curse!

След 6 и 20-секундните рекламни „гаври” (някак си ни е трудно да ги наречем тийзъри, особено по-кратичката), които видяхме вчера, най-накрая сме възнаградени с истински пълен трейлър на „The Wolverine”, при това не с един, а с цели два – американски и международен. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=z-Yu9uwHLVI

Ами, като цяло не изглежда зле – има няколко доста добри неща като визия, а и историята с възможността Логан да стане отново смъртен, не ни звучи лошо. Вайпър, която си „маха лицето” също ни зарадва. Всъщност, единственото нещо, което наистина не ни допадна, беше сцената с боя върху влака – прекалено фалшива ни идва.

Но, въпреки че останахме с добро впечатление от тези реклами, смятаме да спазим собственото си обещание, което си дадохме в една от предишните ни новини посветени на проекта, и няма да се оставим един-два добре монтирани трейлъра да ни подведат да очакваме от филма нещо повече. Просто „Х-мен началото: Върколакът” ни стои като прекалено голяма обица на ухото.

За финал ви предлагаме да видите три нови плаката – един “класически” и два „motion”, които са вариация на тези, които видяхме вчера.

The Wolverine

Режисьор на „The Wolverine” е Джеймс Манголд („Identity”, „Ескорт до затвора” и „Walk the Line”), а в ролите са Хю Джакман, Уил Юн Лий, Хироюки Санада, Рила Фукушима, Тао Окамато, Светлана Кодченкова и др.

Премиерата е 26 юли 2013.

Повече детайли за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Ами ако има нещо,което може да се научи от трейлърите е това,че не може да им се вярва

  2. Така е, общо взето това е и моята позиция. Както е казано в коментара към трейлъра по-горе: няма да се оставим един добре монтиран трейлър да ни подведе да очакваме нещо свястно. 🙂
    Това обаче, не означава, че самия трейлър е лош, нали? 🙂

  3. Голям кютек, голямо чудо, горкият Хю – изглежда като нарисуван (да бе, знам, че това е целта!) Със сигурност ще радва в дългокосия си, клошарест вариант, ама останалото… много шум за нищо… Международният трейлър определено е по-добър!