Шут в г*за” винаги е бил филм колкото за Трепача (Kick-ass), толкова и за Тупалката (Hit-Girl) и по всичко изглежда, че положението в предстоящото дългоочаквано продължение „Kick-Ass 2” няма да е по-различно.

Или поне с такова впечатление оставаме от новия международен трейлър (представен в два варианта, единият от които нецензуриран и с около 10 секунди по-дълъг), който се фокусира изцяло върху образа на Тупалката, изигран от Клои Морец.

Стилът на това, което ще видите, би трябвало да ви е добре познат, ако не от първия филм, то поне от предишния нецензуриран трейлър, така че едва ли ще има изненади. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=7eYLmV8vURA

Ако сте фенове, едва ли сте останали недоволни от видяното, дори и да смятате (като нас), че филмът няма шанс да се мери с оригинала. Лично ние със сигурност ще му дадем шанс.

Като допълнение, горните трейлъри не са единственият нов акцент за Тупалката и тя получава и нов плакат – единственият герой, който до момента може да се похвали с два. Компания й прави Джим Кери с неговия Полковник „Звезди и райета”.

Kick-Ass 2 - плакат

Kick-Ass 2 - плакат

Когато за последно видяхме младите супер-герои Трепача (Kick-ass) и Тупалката (Hit-Girl), те се опитваха да заживеят като обикновените тийнеджъри Дейв и Минди. Но с наближаването на последния учебен ден, несигурен какво ще прави оттук нататък, Дейв решава да организира първия супергеройски отбор.

За съжаление, Минди е принудена да се пенсионира (след като я хващат да се измъква от вкъщи без разрешение) и Дейв трябва да обедини силите си с „Justice Forever”, групировка предвождана от Полковник „Звезди и райета”, бивш, но реформиран мафиот.

Точно когато „Justice Forever” действително започват да разчистват улиците, първият суперзлодей The Mother F%&*^r, доскоро познат като Red Mist, сформира своя собствена лига на злодеи, които да отмъстят за случилото се с баща му.

Кick Ass 2” е режисиран от Джеф Уадлоу, а в ролите са Арън Тейлър-Джонсън, Джим Кери, Кристофър Минц-Плас, Клои Морец, Никълъс Кейдж, Джон Легуизамо, Доналд Фейзон, Кларк Дюк и Морис Честнът.

Американската премиера на филма е 19 август 2013, а британците ще го видят месец по-рано на 19 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Като каза арно девойче, та се сетих, специално съм ти подготвил една новина, която би трябвало да те зарадва. 🙂
    Оглеждай се тези дни! 🙂