Джони Деп - „The Lone Ranger”

Доста хора са отрицателно настроения към предстоящия фентъзи уестърн на Гор Вербински, Джони Деп и Джери Бруйхаймер „The Lone Ranger” – я заради това, че през последните няколко години Деп се повтаря в „нетрадиционните” си роли, я заради това, че Брукхаймър снима само „кухи блокбастъри” без никаква стойност, или пък защото по една или друга причина не харесват Вербински – ние обаче не сме от тях.

Както неведнъж сме споменавали, ние сме почитатели на предишната „колаборация” на тримата – първите три филма от поредицата „Карибски пирати” – и тук очакваме да ни почерпят с още от същото. Тоест с качествено развлечение, с приятен хумор, здрав екшън и отлични ефекти и концептуален дизайн, а не с циклене на същата история. Все пак и ние сме на мнение, че трябва разнообразие.

Тук обръщаме специално внимание на Super Bowl трейлъра на филма, тъй като за разлика от повечето реклами, показани по време на гледания от милиони шампионски футболен (американски) финал, които са по 30 секунди, той е с продължителност минута и половина. Тоест имаме си един класически нов трейлър.

Добре де, изглежда малко деривативно на „Пиратите” и да, Джони Деп е като Джак Спароу, само че с гарван на главата, вместо пиратска шапка, но въпреки това сме оптимисти. Единственото притеснение, което ни бодна сериозно гледайки трейлъра, беше усещането ни за „Каубои и извънземни”. Да се надяваме, че единствената аналогия с това разочароване ще е събуждащият се в пустинята главен герой. Предпочитаме да гледаме версии на Джак Спароу до откат, отколкото посредственост от подобен тип.

Повече подробности за проекта, както и предишния трейлър на филма, можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „The Lone Ranger” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, първите три „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио и Джъстин Хейти. В ролите са Джони Деп, Арми Хамър, Том Уилкинсън, Уилям Фикнър, Бари Пепър, Хелена Бонам Картър и др.

Премиерата е 3 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Изглежда жестоко. Никой не може да прави тъпашки филми като Вербински. Който не го харесва – ми да го лапа. 🙂

    Проблемът е само, че кретенът Ханс Цимер ще одриска и тоя филм.

  2. Тежка помия ще да е това. И ще лапат тези, които го харесват явно. ВСЕКИ може да прави тъпашки филми като вербински, но има и такива, които ги правят по-добре. Да, точно така – дори Бей и Емерих са по-способни от Гор в областта на гилти плежъра. Всеки, коийто знае поне едно нещо знае и това.

  3. Айде пак тежки думи… кретенът Цимер, тъпака с тъпашките филкми. 🙂
    Много си е добре Вербински. И Silver, ти пък баш за тоя филм ли се оплакваш, че Цимер му прави музиката?!?