Честно казано, бихме предпочели да пишем за някой нов трейлър, яки плакати или дори нови снимки от трети сезон на „Игра на тронове”, но такива просто няма и нищо не зависи от нас. Така че в очакване на премиерата на сезона на 31 март, можете да задоволите глада за фентъзи битки и машинации с няколко отпаднали сцени от миналия сезон.

За тези фенове, които не са имали късмета да се докопат до доста приятно изглеждащото Blu-ray издание (ние се надяваме скоро да ни падне в ръчичките), или пък ако го имате, но не сте успели да намерите така наречените „Dragon Eggs” – защото има и такива хора, колкото и странно да звучи – ето ги самите клипчета. Едно убийство, малко заплахи и една чудесна сцена между любимците ни Варис и Кутрето, чиито разговори, макар и малко, са супер ценни моменти в и без това страхотния сериал.

http://www.youtube.com/watch?v=elHaFwbv4BA

http://www.youtube.com/watch?v=-m1-xPObOLk

http://www.youtube.com/watch?v=gGfx8sREz_Y

http://www.youtube.com/watch?v=1WsuxUkVY20

Всъщност и тези отпаднали сцени вършат доста добра работа като тийзър на предстоящия трети сезон, но ако държите да видите нещо по-новичко, можете да си припомните последния видео-лог и ТВ спот, както и още доста снимки, клипове и подробности в новините ни до момента.

Премиерата на трети сезон на „Игра на тронове”, създаден по първата половина на третия роман (озаглавен „Буря от мечове”) от поредицата „Песен за огън и лед” на Джордж Р. Р. Мартин, е 31 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments