Нямахме намерение да си хабим времето с новина за „The Wolverine”, докато не се появи нещо по-интересно, като трейлър например, но се натрупаха няколко снимки и сме сигурни, че ще има фенове – или по-вероятното, фенки – които искат да им хвърлят по едно око.

Първо един официален поглед към намръщения и стрелкащ някого през рамо главен герой, представен от „20th Century Fox” чрез официалната страница Facebook на филма.

„The Wolverine” - Хю Джакман

Ето и една доста по-различна снимка, представена от Twitter акаунта на режисьора Джеймс Манголд – от снимачната площадка, светла, плажна, Джакман е с бял потник и се налага да го снимат от няколко метра, за да може тези ръце да се поберат в кадъра.

„The Wolverine” - Хю Джакман

Последно е снимка, отново от Манголд, който обяви, че това вижда от позицията си зад главния монтажист на филма, Майк МакКъскър, докато той работи по последната ролка на филма.

„The Wolverine”

Режисьор на „The Wolverine” е Джеймс Манголд („Identity”, „Ескорт до затвора” и „Walk the Line”), а в ролите са Хю Джакман, Уил Юн Лий, Хироюки Санада, Рила Фукушима, Светлана Кодченкова и др.

Премиерата е 26 юли 2013.

Повече детайли за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *