Марк Хамил

Още когато се разчу за евентуалното участие на Харисън Форд в предстоящия „Star Wars Епизод VII” се зачудихме какво ли означава това за Марк Хамил и Кери Фишър, които вече бяха обявили, че нямат нищо против да се завърнат в новата трилогия. Разбира се, не само ние се вълнуваме и след безброй въпроси по темата, Марк Хамил сподели с Entertainment Tonight какво точно е положението в момента. С две думи, неясно и несигурно, но ако искате повече подробности, ето ги:

„Разговаряме. Джордж Лукас искаше да знае дали проявяваме интерес. Каза, че ако не искаме да участваме, не биха взели други актьори за нашите роли. Вместо това ще махнат героите от филма… Веднага мога да ви кажа, че не сме подписвали никакви договори. На този етап искат да се срещнем с Майкъл Арнд, който е сценаристът, и с Катлийн Кенеди, която ще управлява „Lucasfilm”. Срещите и с двамата бяха отложени – от тяхна страна, не от моя. Те са по-заети от мен.

Предполагам, защото не съм говорил със сценаристите, че тези филми ще са за нашите потомци и моят герой ще е подобен на Оби-Уан като влияние. Когато чух шегата с добрата и лошата новина – добрата новина е, че има едно страхотно момиче във вселената, а лошата е, че е сестра ти – тогава си помислих, че накрая ще свърша като сър Алек [Гинес]. Ще съм самотен стар отшелник, който живее в пустинно иглу с няколко робота…

Казах на Джордж, че искам да го направим като някога… надявам се да намерят баланс между компютърните и практичните ефекти. Аз обичам модели и миниатюри – старомоден съм. Ако има прекалено много CGI започва да прилича на видео игра.

Другото, което бих искал, е да знам, че всички се завръщат. Дали се връщат и Кери, и Харисън, и Били Дий, и Тони Даниълс и всички, които останаха от оригинала? Искам всички да са на линия, не само един.”

Честно казано, ние май предпочитаме познатите герои и актьори въобще да не се завръщат (достатъчно е, че се готвят самостоятелни проекти), но сме съгласни, че ако позастарелите вече Скайуокърови ще ги има, определено трябва да са Хамил и Фишър.

И за финал едно завръщане, към което сме доста по-благосклонно настроени, но за сметка на това шансовете са доста по-малки – Джон Уилямс се надява да напише музиката и на новата трилогия и въпреки че не се чува дори и намек за потвърждение, ние стискаме палци и разчитаме, че не биха потъпкали надеждите на възрастния човек. Но не разчитаме много…

Това е засега и въпреки че постоянно се говори за това колко време ще мине до изкусуряването и евентуалното подписване на договори, съвсем скоро очакваме още новини и потвърждения (или официални опровержения). В момента, в който научим нещо, ще го знаете и вие.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „В момента, в който научим нещо, ще го знаете и вие.“

    Затова сме тук, въпреки че не винаги личи – т.е. не се подписваме под всяка новина, която ни радва.

  2. Ще ми се да видя каква ли физиономия е имал Хамил, когато е разбрал за ролята на Люк в седмия филм. 😀