Коди Смит-МакФий

Преди няколко дни разбрахме, че Джейсън Кларк ще участва в „Dawn of the Planet of the Apes” и той беше първият актьор, за който научаваме, ако не броим Анди Серкис, безспорната звезда на „Възходът на Планетата на маймуните”, който се завръща в главната маймунска (ape, not monkey!) роля Цезар. Сега Deadline обявяват, че компания ще им прави Коди Смит-МакФий, но за ролята му не се знае абсолютно нищо.

Режисьор на „Dawn of the Planet of the Apes” е Мат Рийвс, който вече е работил с Коди в „Покани ме да вляза” (не искаме да проявяваме неуважение към актьора, само защото е тийнейджър, но не можем да го наричаме Смит-МакФий, просто е абсурдно).

Явно Рийвс е имал нужда от актьор на тази възраст и напълно разбираемо се е сетил за Коди, който беше страхотен в „Покани ме да вляза” и още по-добър в „The Road”. Въпросът ни е кога ще научим нещо за ролята му или поне за сюжета на продължението като цяло.

Докато чакаме официален синопсис и още новини за кастинга, можем само да предполагаме, че Коди ще играе един от човеците, но дори и това не потвърдено. Пригответе за още новини по темата съвсем скоро – премиерата на „Dawn of the Planet of the Apes” е 23 май 2014 и снимките ще трябва да започнат всеки момент. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „The Road“ като цяло беше доста прилична екранизация – хем далече от шедьовъра на Кормак Маккарти, хем достойна адаптация сама по себе си.