Преди има-няма две седмици, чрез twitter акаунта си режисьорът Марк Уеб разкри кратичко видео, в което видяхме как ще изглежда окото на новия костюм на Спайди в предстоящия „Невероятният Спайдър-мен 2”, но тогава не му отделихме специална новина, защото окото беше сложено просто ей така, в нищото, и нито можехме да разберем каква е действителната му големина, нито как точно ще се върже с костюма.

Сега получаваме точно този контекст, който ни липсваше, след като ComingSoon представиха първия цялостен, официален поглед към новия костюм на Спайдър-мен.

Невероятният Спайдър-мен 2

Невероятният Спайдър-мен 2

Ние харесваме костюма на Спайдър-мен от предния филм и смятаме, че беше добра идея той да е напълно различен от тези, които бяхме виждали до момента. Затова въпреки че ни допада, че очите са подобни на комиксовия вариант на героя, не ни радва особено фактът, че новото трико е почти идентично с носеното от Тоби Магуайър в трилогията на Сам Рейми. А най-много ни е яд за старото лого, което лично според нас си беше чудно.

Но все пак това е само някакъв костюм и дори да е произведение на изкуството, ако филмът не струва, кел файда. Първият „Невероятният Спайдър-мен” не беше това, което ни се искаше, но имаше няколко добри елемента и положи основите, върху които би могло да се построи едно наистина добро продължение, така че сме умерени оптимисти.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен 2” отново ще е Марк Уеб, а в ролите са Андрю Гарфийлд (Спайдър-мен), Ема Стоун (Гуен Стейси), Джейми Фокс (Електро), Дейн ДеХаан (Хари Озборн), Шайлин Уудли (Мери Джейн Уотсън), Пол Джамати (Носорога), Сали Фийлд (леля Мей) и Колм Фиор.

Премиерата е насрочена за 2 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *