Само две седмици остават до премиерата на „Умирай трудно: Денят настъпи” („A Good Day to Die Hard”) и „Fox” правят последни, отчаяни опити да ни убедят, че филмът ще си заслужава. До този момент, лично според нас не им се получава особено добре – общо взето, единственото, което имаше ама наистина положителен ефект (извън участието на Юлия Снигир), беше новината, че филмът ще бъде „rated R”.

Сега обаче имаме възможност да видим едно 4-минутно видео зад кулисите, включващо коментари от екипа и актьорите, както и едно 6-минутен „ B-Roll” мейкинг с доста любопитен поглед над няколко от каскадите, които не са съвсем за изхвърляне.

Като допълнение може да видите и един телевизионен спот, както и един не особено интересен клип. Явно яденето на морков е новото страшно!

http://www.youtube.com/watch?v=YcoGTrNxoMY

Завършваме с една лоша и с една добра новина. Лошата е, че преди два дни стана ясно, че филмът ще е с дължина едва 97 минути, а честно казано не се сещаме кога за последно сме гледали наистина хубав филм с такава продължителност. Добрата е, че така ако филмът е тъп, поне няма да се мъчим дълго.

Действието на „Умирай трудно: Денят настъпи” се развива в Русия, където Джон Маклейн трябва да помогне на разхайтения си син Джак да „влезе в правия път”, без да подозира, че той всъщност е специален агент на ЦРУ, пратен там, за да предотврати голям обир на ядрени оръжия. С руския подземен свят по петите им и с надвиснала над главите им война, двамата Маклейн откриват, че коренно различните им методи ги правят „неудържими герои”.

Режисьор на „Умирай трудно: Денят настъпи” („A Good Day to Die Hard”) е Джон Мур („В тила на врага”, „Поличбата”, „Полетът на феникса”, „Макс Пейн”), а в ролите ще видим Брус Уилис, Джей Кортни, Ан Ви, Себастиан Кох, Кол Хаузър, Мери Елизабет Уинстед, Амаури Ноласко и др.

Премиерата е 14 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *