Two Mothers” е изключително интригуващ проект, за който за първи път чухме само преди два месеца, когато покрай предстоящата му премиера на фестивала в Сънданс видяхме поредица от снимки, и оттогава насетне той е в списъка ни с „must see” фестивални филми, въпреки че отзивите, които получи на фестивала, не бяха никак фаворизиращи.

Това, което знаем за „Two Mothers” е, че представлява „увлекателна приказка за любов, похот и силата на приятелството” и разказва за необикновената и страстна афера на две дългогодишни приятелки, всяка от които се влюбва в сина на другата.

Сега имаме възможност да видим първия трейлър, който хвърля малко повече светлина върху сюжета и разкрива какво точно можем да очакваме от филма като тон и тип на историята.

Определено ни допада и твърдо искаме да го гледаме, въпреки споменатите вече не особено фаворизиращи ревюта. Ако не друго, ще имаме прекрасни изпълнения на Наоми Уотс и Робин Райт.

Режисьор на „Two Mothers” е Ан Фонтейн („Коко преди Шанел”), а сценарият е дело на Кристофър Хемптън („Опасен метод”). В ролите, освен Наоми Уотс и Робин Райт, ще видим Екзейвиър Самюъл, Джеймс Фречвил, Софи Лоу и др.

Премиерата на филма е 3 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Ами не разбирам какво може да те заинтригува толкова изключително, точно в тази шляка. Разбирам нещо Мел Брукс да го обяват за режисьор на SW7, всички ще сме изключително интригувани, но това нога да ти го разкажа отсега: Клише, клише, клише, по бански,клише, морал, клише, времето си отива, клише, клише. Ди Енд. 🙂 Изгледай го и ще видиш. Ако го бяха направил за мъже, влюбващи се в дъщерите си и го бе режисирал фюрера, можеше и да му дам шанс, но това мирише още на трейлър.

  2. Под фюрера имаш предвид Мел Гибсън ли? 🙂 🙂
    А филма може да е клише след клишето, но на мен историята наистина ми е интригуваща. Просто харесвам такива филми, а съм и огромен фен на двете мацки.