On a rare occasion, а special child appears.

След доста приятно изглеждащия „moody” първи тийзър трейлър на „The Lords of Salem” на Роб Зомби, сега е ред и на пълния кино трейлър. Той представлява по-конвенционален поглед към филма, разкриващ малко повече подробности около сюжета.

Макар че първият тийзър ни хареса повече и този не изглежда никак зле и в нас се заражда доста приятното усещане, че това ще е ще е най-добрият филм на Зомби до момента и най-накрая ще забравим ненужния му и трагичен флирт с римейка на „Хелоуин”.

В добавка към трейлъра „Anchor Bay” представиха и нов плакат. Вижте го в комбинация с допълнителна галерия от официални и „фенмейд” постери.

Lords of Salem - плакат

Хайди е радио DJ, която получава дървена кутия със запис в нея. Тя слуша странните звуци, които отприщват „флашбеци” от насилственото минало на Салем. Дали Хайди полудява или господарите на Салем се завръщат в наши дни за отмъщение?

Повече подробности около сюжета можете да научите от предишните ни новини, свързани с филма.

Режисьор на „The Lords of Salem” е Роб Зомби, а в ролите са Шери Муун Зомби, Дий Уолас, Брус Дейвидсън, Джеф Даниел Филипс, Кен Форий, Джуди Гийсън и др.

Премиерата е през пролетта на 2013-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. По трейлъра ми напомня някак на този на „Lovely Molly“, за който исках да ви питам дали сте гледали и какви за отзивите ви за него?