Миналата седмица имахме възможност да си припомним на голям екран „Monsters Inc.” („Таласъми ООД”), който е може би най-любимият ни филм на „Pixar”, в следствие на което и без това големите ни очакванията към неговото продължение „Университет за таласъми” („Monsters University”) се засилиха още повече.

Сега „Disney” и „Pixar” допълнително подклаждат нетърпението ни с чудесния първи пълен трейлър на филма, както и едно видео зад кулисите, в което режисьорът Дан Сканлън разкрива няколко доста любопитни елемента от историята и от фантастичния свят, в който се развива тя.

В случай, че не знаете, „Университет за таласъми” ни отвежда назад във времето, когато Майк и Съли още не са приятелите, които познаваме днес, а са сериозни конкуренти. Това е времето, когато те посещават Университета за таласъми, където се обучават как да бъдат страховити.

Хвърлете едно око и на няколко нови, симпатични постера:

Режисьор на „Monsters University” е Дан Сканлън, а като Майк и Съли отново ще чуем гласовете на Били Кристъл и Джон Гудман. Сред останалите актьори са Стив Бушеми, Дейв Фоли, Джулия Суини, Кен Джонг, Джон Ратценбъргър, Питър Сон, Келси Грамър, Франк Оз, Роб Ригъл и др.

Премиерата на филма е 21 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *