Питър Динклидж

Сякаш не беше достатъчно, че Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс и Никълъс Холт се завръщат за „Х-Men: Days of Future Past” на Брайън Сингър, но и към края на миналата година научихме, че ще видим и Патрик Стюарт и Йън МакКелън, както и няколко от по-младите Х-ветерани Ана Пакуин, Шон Ашмор и Елън Пейдж (а се очаква и Хю Джакман да има най-малкото поява).

Никой не може да отрече, че е един от по-добрите актьорски екипи, особено като за комикс филм, и не може да се мери единствено с другия супер-отбор „Marvel” герои, „Отмъстителите”. Единственото, което им липсваше на Х-мен, беше един качествен злодей, който да поеме щафетата от Кевин Бейкън – не искаме да ръсим спойлъри, но той няма да се завърне в следващия филм.

Сега разбираме, благодарение на Variety, че „Х-Men: Days of Future Past” вече си има злодей и той е супер впечатляващ, ако не по ръст, то във всеки друг аспект – актьорски талант, присъствие, фен-база. Питър Динклидж официално се е присъединил към проекта и то в ролята на „главния антагонист”. За съжаление, нямаме представа кой точно е този антагонист и не ни се иска да предполагаме, но е много вероятно да е свързан с важните за сюжета и официално потвърдени „Sentinels”, огромни роботи, които в едно алтернативно и мрачно бъдеще управляват САЩ и държат мутантите в концлагери.

Предполагаме, че кастинг новините покрай филма скоро ще приключат (освен може би една изясняваща ролята на Динклидж, стискаме палци да ни изненадат) и се надяваме да преминем към първите снимки, тийзър постери и трейлъри. Но до 18 юли 2014 има доста време, така че имайте търпение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *