Накратко, вече сме виждали няколко снимки от снимачната площадка, както и един портрет на Никол Кидман като Грейс Кели в „Grace Of Monaco” на Оливие Даан, а сега е ред и на първите официални кадри от самия филм.

Действието на „Grace Of Monaco” се развива в началото на 60-те, когато бившата холивудска звезда Грейс Кели, сега вече съпруга на принц Рение III и принцеса на Монако, трябва да използва целия си талант и задкулисно влияние, за да спаси положението на съпруга си, след като Шарл де Гол, вбесен от данъчните облекчения на Монако, дава ултиматум на Рение, според който принцът има точно 6 месеца да промени законите.

Никол Кидман като Грейс Кели в „Grace Of Monaco”

Никол Кидман като Грейс Кели в „Grace Of Monaco”

Определено Кидман изглежда отлично. Не прилича съвсем на Кели, но носи (излъчва) част от нейната грация и класическа красота. Чудно ни е дали Оливие Даан („Живот в розово”) ще направи за Кидман това, което направи за Марион Котиар. В смисъл дали ще ѝ осигури „Оскар”, а не дали ще стартира кариерата ѝ, все пак Кидман отдавна е една от най-уважаваните и големи звезди на Холивуд. Предвид това, че „The Weinstein Company” купиха филма за разпространение, а знаем те как натискат Академията, съвсем не е изключено.

Нека обаче преди да правим официални прогнози, да изчакаме първия трейлър.

Режисьор на „Grace Of Monaco” е Оливие Даан, а в главните роли, освен Никол Кидман и Тим Рот, ще видим още Паз Вега, Паркър Поузи, Франк Ланджела и Майло Вентимилия.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *