Крис Прат и Джейсън Момоа

Натрупаха се прекалено много слухове около „Guardians of the Galaxy” и въпреки че нямахме намерение да отбелязваме повечето от тях (а с единствената сигурна новина закъсняхме толкова много, че се чудихме дали си заслужава), в крайна сметка решихме да напишем един кратичък обзор, в който да обобщим набързо всичко ново около проекта, колкото и несигурно да е то.

Досега единственото, което знаехме за „Guardians of the Galaxy”, беше най-общо кои герои ще участват и кой ще е сценарист и режисьор – почти непознатият Джеймс Гън. С премиерна дата 1 август 2014 Гън трябва да започне снимките този юни – когато двама от главните ти герои са дърво и енот трябва да предвидиш доста време за постпродукция и спец-ефекти – и така се стигна до първата официална кастинг новина: Крис Прат („Кешбол”, „Враг номер едно”, сериала „Parks and Recreation”) ще влезе в ролята на Питър Куил, познат още като Star-Lord.

Въпреки слуховете за Джон Кразински, Закари Ливай (щеше да е странен избор, след като той замени Джош Далас в „Тор 2”, а цялата идея е героите на „Marvel” да се засичат из кино-вселената), Джоузеф Гордън-Левит, Джоуъл Еджертън и кой ли още не, Прат е получил ролята и засега не сме чули оплаквания от комикс-феновете. Както вече сме споменавали, ние едва сега се запознаваме с „Guardians of the Galaxy”.

Следващата и доста по-скорошна кастинг новина не е чак толкова сигурна, но пък е по-интересна – Джейсън Момоа (може би го познавате като Дрого или може би като Конан) може да влезе в ролята на Drax the Destroyer, бивш човек, чийто дух е прехвърлен в ново, изключително силно тяло. Тоест образ, идеален за Момоа. Имайте предвид обаче, че актьорът се е явил на тест, но засега не е получил предложение. Съмняваме се, че ще откаже, ако в крайна сметка му предложат ролята – „Marvel” са много убедителни напоследък.

Сега остава „Marvel” да намерят своята Гамора – опасната мацка, която е тясно свързана със злодея Танос, когото мернахме след надписите на „Отмъстителите” (Drax също е стар познайник на Танос). Носят се слухове за Джина Карано, Оливия Уайлд и Ейдриън Палики, но не разчитайте много. Също толкова непотвърдени са слуховете за Джим Кери или Адам Сандлър като гласа на Rocket Raccoon (за гласа на дървото Groot не се чува нищо), но признаваме, че не е никак лоша идея. Скоро всичко ще стане ясно – както споменахме, снимките трябва да започнат юни месец, а премиерата е 1 август 2014. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *