Вече няколко пъти сме писали за „The Place Beyond the Pines” на Дерек Сианфранс с участието на Райън Гослинг и Брадли Купър и все повтаряме, че според слуховете е много важно да не си издаваме нищо за сюжета. Но не можем да се удържим да не представим най-новото около филма, дори и с риск да научим нещо, за което после ще съжаляваме. Още повече, че досега не сме представяли снимки от филма, а само клипове (един от филма и кратички интервюта със Сианфранс и Ева Мендес от Торонто) и един доста приятен първи трейлър.

Брадли Купър

Брадли Купър

The Place Beyond The Pines

The Place Beyond The Pines - плакат

Покрай тези снимки и тийзър плаката, който не е величествено произведение на изкуството, но въпреки това успя да ни грабне, научихме само една нова подробност за сюжета и тя е, че действието се развива в период на около 15 години и ще видим не само вече познатите ни Люк (Гослинг) и Ейвъри (Купър), но и синовете им като тийнейджъри, които „наследяват греховете на бащите си”. С две думи „The Place Beyond the Pines” става все по-интересен с всяка новина, която пишем. Ревютата засега са малко на брой, но блестящи, и сравняват режисьора с Пол Томас Андерсън и братята Коен. Ще видим…

Люк (Райън Гослинг) е мотоциклетен каскадьор и бивш престъпник, който търси начин да изгради семейство с бившата си изгора Росина (Ева Мендес) и новородения им син. Айвъри (Брадли Купър) е амбициозен млад полицай, който се превръща в местен герой, но е принуден да се бори с корупцията в полицейското управление. И последно, Джейсън (Дейн ДеХаан) е отчужден тийнейджър, който търси истината за починалия си баща. Както можете да се досетите, историите на тримата са свързани, въпросът е как.

Сценарист и режисьор на „The Place Beyond the Pines” е Дерек Сианфранс, а в ролите са Райън Гослинг, Брадли Купър, Ева Мендес, Дейн ДеХаан, Брус Грийнууд, Рей Лиота, Роуз Бърн, Бен Менделсон и младият (и не особено опитен) Емъри Коен, чието изпълнение беше аплодирано от критиците.

Премиерата е 29 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *