Бавно и постепенно „Upstream Color” на Шейн Карут се превръща в един от най-очакваните от нас (некомерсиални) филми. Принципно още от самото начало проявявахме любопитство към проекта, тъй като доста харесваме режисьорския дебют на Карут „Primer” – един е от най-интелигентните и оригинални филми за пътуване във времето от последните двайсетина години – и искаме да видим как ще се справи с така важния „втори филм”, но след всяка следваща реклама, която виждаме, включително и най-новия пълен трейлър на филма, който можете да видите по-долу, интересът ни става все по-голям и по-голям.

You can force your story’s shape, but the color will always bloom upstream!

А?! Надявахме се, че поне пълният трейлър ще ни даде някаква яснота за естеството на събитията във филма, но за пореден път оставаме още по-объркани. В началото имаше един момент, в който си казахме, „аха-ааа, зацепихме”, но после, хоп, изскочи поредната „странност” и всичко се разпадна.

На помощ обаче се явява новият синопсис. Не помага много, но поне дава някакъв контекст:

Млада жена (Ейми Сaймец) е отвлечена и мозъкът й е промит с помощта на органичен материал, извлечен от конкретно цвете. По-късно тя среща мъж (Шейн Карут) и след като двамата се влюбват един в друг, осъзнават, че по всяка вероятност той също е бил подложен на същата процедура.

Сценарист и режисьор на филма е Шейн Карут, който е изпълнител и на една от главните роли. Другата се пада на Ейми Сaймец, а в поддържащите ще видим Андрю Сенсениг и Тиаго Мартинс.

Дебютът на филма е на фестивала в Сънданс, а официалната премиерата е насрочена за 5 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хах, който е схванал ,,Primer“ от първото гледане да ми се обади да му стисна ръката !