След един „grindhouse” трейлър и един в стил 50-те години на ХХ в., сега е ред и на трейлър от 30-те, който ще е последен. Или поне така твърди facebook страницата на порно ориентирания проект на Брет Истън Елис и Пол Шрейдър „The Canyons”, където се споменава, че трейлърите са били рекламно решение, целящо да задоволи любопитството на хора като нас, докато не бъде намерен дистрибутор на филма.

Дали това означава, че скоро време ще видим „нормален”, „истински” трейлър на филма не е много ясно, но ние се надяваме, ако има такъв, изпълненията в него да не са от класата на тези, които вече видяхме в тези „стилизирани” реклами, защото… леле! Миналия път споделихме, че въпреки явната фалшивост, която лъха от тях, ще гледаме филма в името на любимата ни мръсница Линдзи Лохан, но точно сега никак не ни се гледа тотален евтинджос, дори и ефектът да е търсен.

Вижте споменатия по-горе нов трейлър, който е в стила на комедиите от 30-те години.

http://www.youtube.com/watch?v=FmBnYf3VCgc

The Canyons” е модерен филм noir на режисьора Пол Шрейдър („Шофьор на такси”, „Разярения бик”), сценариста Брет Истън Елис („Американски психар”) и продуцента Бракстън Поуп („Shrink”) и разказва за опасностите от сексуалните обсесии и амбиции, едновременно лични и професионални, на група 20-тина годишни младежи и за това как една случайна среща, свързана с миналото, променя живота им и води до лъжи, параноя, жестоки психологически игри и, в крайна сметка, до насилие.

Премиерата се очаква през тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *