Джордж Клуни

Доскоро познат като „1952”, съвместният проект на Брад Бърд и Деймън Линделоф, вече официално прекръстен на „Tomorrowland”, ще излезе по кината на 19 декември 2014 и в главната роля би трябвало да видим Джордж Клуни. С това се изчерпват не само всички нови подробности около филма (който следим от средата на миналата година), но горе-долу и всичко, което въобще се знае за него. Но със сигурност е достатъчно, за да предизвика нашия интерес.

Не сме големи фенове на Линделоф, даже напротив, но за сметка на това харесваме Брад Бърд, а и идеята за филм, описван като „тип „Близки срещи от третия вид”, категорично ни допада. А и ако не друго, поне историята на проекта е интересна: Линделоф имал среща с един от по-висшестоящите шефове в „Disney”, където получил възможност да разгледа кутия с документи и архивни материали от лабораторията на Уолт Дисни. Кутията била обозначена с надписа 1952, изписан върху задрасканото заглавие на комедията от 1965 „That Darn Cat!”, а вътре имало на пръв поглед случайни материали, които при по-обстоен оглед разкриват, че някой е работил върху проект (филм? атракция? нещо друго?) за контакт с извънземни. Как точно тази кутия е вдъхновила проекта на Линделоф и Бърд и как той се развива в последствие, засега не е ясно.

Надяваме се във всичко това да има някаква истина (нищо, че основният източник на информация е Линделоф), защото е наистина забавна история, която събужда детските ни детективски амбиции (явно и Линделоф и Бърд страдат от подобни). Ако и вас ви зачопли любопитството, ето как изглеждат мистериозната кутия и още по-загадъчното й съдържание (снимките са от Twitter акаунтите на Линделоф и Бърд):

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *