Накратко, вече сме споменавали, че обичаме „Таласъми ООД” и се надяваме предисторията „Университет за таласъми” („Monsters University”) да не ни разочарова – първите тийзър трейлъри ни зарадваха, а сега получаваме нова доза щастие с един супер симпатичен ТВ спот и два плаката, които можете да видите по-долу.

http://www.youtube.com/watch?v=THhRSJC5FX8

Съвсем като истински! Ако спотът ви е допаднал, съветваме ви да разгледате и официалния сайт на университета.

Университет за таласъми

Университет за таласъми

Световната премиера на „Университет за таласъми” е 21 юни 2013.

Използваме тази възможност да ви представим още няколко проекта на „Pixar”. Макар и супер як „concept art”, картинките по-долу не са кой знае колко изумителни като „първи поглед” – всъщност са част от коледната картичка на студиото. И трите проекта са оригинални (тоест не са продължения или предистории; за два от тях вече сме писали) и определено изглеждат на нивото, на което сме свикнали, когато чуем „Pixar”, така че хвърлете им едно око.

The Good Dinosaur” на Боб Питърсън („В небето”) излиза по кината на 30 май 2014 и е алтернативна история, в която астероидът, унищожил динозаврите, всъщност подминава планетата и гигантските животни не изчезват.

The Good Dinosaur

The Untitled Movie That Takes You Inside the Mind” – всеки момент очакваме да обявят официалното заглавие – се режисира от Пийт Доктър („В небето”, „Таласъми ООД”) и излиза по кината на 9 юни 2015. Според официалната информация филмът ще ни отведе „на място, което всички познават, но никой не е виждал: света в човешкия разум”. Звучи просто идеално и за нас моментално става най-чаканата анимация!

The Untitled Movie That Takes You Inside the Mind

Отново неозаглавен, „The Untitled Dia de los Muertos movie” е на Лий Ънкрич („Търсенето на Немо”, „Таласъми ООД”, „Играта на играчките 3”) и единственото, което знаем е, че се разказва за Деня на мъртвите и премиерата е през 2016. Да не се бърка с „Day of the Dead” на Гийермо дел Торо.

The Untitled Dia de los Muertos movie

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. …ха. Сега надеждата ми остава в японците от Гибли. След много силния „Играта на играчките 3“, последните им два филма са в най-добрия случай посредствени, дори за собственото им ниво, Гадното е, че се дънят там, където бяха най-добрите в света – сюжет и развитие на героите.
    Нищо, ще очаквам всеки следващ филм с нетърпение, но вече ще си имам едно на ум…