В началото на месеца видяхме няколко любопитни концептуални рисунки от „Snowpiercer” – изключително интересния постапокалиптичен проект на режисьора Понг Джун Хо („The Host”, „Mother”), за който не бяхме чували дотогава, но който бързо-бързо се превърна в един от най-очакваните от нас филми.

Първоначалното ни смущение от факта, че не бяхме чували за него, въпреки че историята е точно като за нас, а на всичкото отгоре включва звезден актьорски състав и режисьор, който доста харесваме, беше заменено от радостта от факта, че няма да ни се наложи да чакаме чак толкова много до премиерата, колкото ако го бяхме хванали на ниво писане на сценарий.

Разбира се, колкото и „малко” да е времете докато видим филма, все пак ще трябва да почакаме, но пък тепърва ни предстоят интересни рекламни ъпдейти като този, който можете да видите по-долу. Става въпрос за първата официална снимка и нова порция от отлични концептуални рисунки.

Snowpiercer

snowpiercer

snowpiercer

snowpiercer

snowpiercer

Ако сте пропуснали предната ни новина, ето ви и официалния синопсис, за да можете да поставите видяното в някакъв контекст:

Действието на „Snowpiercer” се развива през 2031 година, когато неуспешен експеримент за прекратяване на глобалното затопляне причинява ледникова епоха, в следствие на което измира практически целият живот на планетата. Единствените оцелели хора живеят във влак, наречен Snowpiercer, захранван от „вечен двигател”. Влакът е разделен на класи, като отпред са най-богатите, а отзад най-бедните, които в един момент се вдигат на бунт.

Режисьор на „Snowpiercer” е Понг Джун Хо, а в ролите ще видим Крис Еванс, Сонг Канго, Тилда Суинтън, Джейми Бел, Октавия Спенсър, Юън Бремнър, Алисън Пил, Джон Хърт и Ед Харис.

Премиерата е по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

 1. Тц, колко е ослабнал Song Kang-ho на тази снимка! Чакам филма с нетърпение.

 2. Един въпрос изниква в съзнанието ми!

  Защо след като през 2031 човечеството има технологията за построяване на вечен двигател тези последни оцелели представители на нашата раса не се установят на едно място? Защо се решили да живеят на влак?

  Имат вечен двигател значи имат безгранична енергия с помоща на която могат да организират живота си!

  Надявам се че във филма ще има задоволително обяснение на това!

  Няма какво да правя и се заяждам! 😀 😀 😀

 3. Ми те са организирали живота си около него. Кой казва, че трябва да се живее на едно място? 🙂 🙂
  Ама наистина е рано да се говори, нека да видим поне трейлър, може там да има някакво по-подробно обяснение на ситуацията.