Доста е трудно (и глупаво) да си изградиш точна представа за даден филм само по няколко снимки, но в конкретния случай смятаме, че официалният първи кадър от „2 Guns” на Балтазар Кормакур („Контрабанда”) е достатъчно красноречив.

Имаме Марк Уолбърг и Дензъл Уошингтън – двама актьори, които са пословични с еднотипните персонажи, които си избират (с което не искаме да обиждаме никого и да отричаме случаите, когато са излизали от калъпа, избирали са си наистина интересни роли и са се справяли на висота) – крачещи уверено с пистолети в ръка (единият със сигурност), а наоколо хвърчат пари. Какво по-ясно от това?

„2 Guns” с Марк Уолбърг и Дензъл Уошингтън

2 Guns” е екранизация на едноименния комикс на Стив Грант и разказва за две ченгета под прикритие, които са изиграни от мафията и са принудени да бягат както от престъпниците, така и от закона, като нито един от тях не подозира за истинската самоличност на другия.

Предвид тази история и качествата на последния филм на Балтазар Кормакур „Контрабада”, който беше средняшки, с нищо незабележим Марк Уолбърг „vehicle”, очакванията ни към „2 Guns” не са големи, но не са и съвсем никакви, защото принципно си падаме по подобни филми. Все пак, преди да решим дали филмът ще става за нещо, ще изчакаме да видим първия трейлър.

Режисьор на „2 Guns” е Балтазар Кормакур, а в ролите, освен Марк Уолбърг и Дензъл Уошингтън, са Пола Патън, Джeймс Марздън, Едуард Джеймс Олмос, Бил Пакстън и др.

Премиерата е 16 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *