Облачно с кюфтета” на Фил Лорд и Крис Милър е една от най-любимите ни анимации от последните години и с огромен интерес очакваме да видим новите приключения на непоправимия изобретател Флинт Локууд и изгората му Сам Спарк, чиито „хранителни проблеми” придобиват още по-странни измерения.

Действието на „Облачно с кюфтета 2” („Cloudy With a Chance of Meatballs 2” известен още и като „Cloudy 2: Revenge of the Leftovers”) започва след разрушителната буря от храна в края на първия филм. Гражданите на „Swallow Falls” са спечелили битката с изобретението на Флинт „FLDSMDFR”, но не и войната. Сега то произвежда съзнателни хибриди между животни и храна, наречени „food-imals”, които буквално завземат острова, и Флинт и приятелите му трябва да спасят света… Отново.

Звучи интересно, а първият ни поглед към филма е дори още по-обещаващ. Вижте.

Облачно с кюфтета 2

Хората от екипа на филма споделят за известни сюжетни вдъхновения и закачки с „Джурасик парк” и това ясно личи от картинката – по-наблюдателните дори ще забележат, че Сам е облечена в същото „екипче” като д-р Ели Сатлър.

Друго, освен супер, не можем да кажем. Очакваме филма с нетърпение.

Като допълнение вижте и една галерия с акценти върху няколко екземпляра от живата храна, всеки със своето научно (и не чак толкова) название.

Режисьори на „Облачно с кюфтета 2” са Коди Камерън и Крис Пърн, а сценаристи са Джон Франсис Дейли, Джонатан Голдстейн и Ерика Ривиноя. Фил Лорд и Крис Милър са изпълнителни продуценти. Ролите в оригинал ще озвучават Бил Хейдър, Ана Фарис, Анди Самбърг, Джеймс Каан, Уил Форте, Нийл Патрик Харис, Тери Крюс и др.

Премиерата е 27 септември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *