Две години минаха откакто за първи път научихме за „Lovelace” и почти година откакто пуснахме последния си ъпдейт за филма (който, разбира се, претърпя доста промени), и беше крайно време да видим поне някакви кадри, защото беше едно от „must see” заглавията ни за 2012-та, а сега филмът почти изчезна от радара ни.

В случай, че не сте проследили подробното ни отразяване на проекта, „Lovelace” е биографичен филм, посветен на порно-иконата Линда Ловлейс (Аманда Сейфрид) и драматичните отношения със съпруга ѝ Чък Трейнър (Питър Сарсгард), който чрез насилие и смъртни заплахи я принуждава да проституира и да участва в порнофилми, сред които и емблематичния „Deep Throat”.

Премиерата на филма предстои на вече вървящия фестивал в Сънданс (разгеле!), където ще се търсят и дистрибутори, и благодарение на това, получаваме и първия ни поглед – клипче, показващо Аманда Сейфрид в ролята на Ловлес, която по време на фотосесия разкрива пред Лари Марчиано (бъдещия ѝ съпруг, изигран от Уес Бентли), как се е научила да се наслаждава на секса.

Въпреки че повече щяхме да се радваме да видим Оливия Уайлд в ролята, сега получаваме визуално потвърждение, че Аманда Сайфрид е по-подходяща. Освен това, както неведнъж сме споменавали, тя също ни е сериозна любимка (намираме я за чудесна мръсница – в най-хубавия смисъл на думата) и не можем да кажем, че сме недоволни.

Като бонус, вижте и една сравнително нова снимка, на която Ловлейс се готви за „екшън”.

Ловлейс се готви за „екшън”.

И последно, още една (лично за нас) добра новина, която идва директно от режисьорите Роб Епстийн и Джефри Фридман („Howl”/„Вой”), които споделиха, че сцените на Сара Джесика Паркър, която е в ролята на известната феминистка и политическа активистка Глория Стайнъм (която също така е и създател на „Ms. Magazine”, където е публикувана статията „The Real Linda Lovelace”, послужила за основа на филма) са били изрязани от окончателния вариант на филма.

Режисьори на „Lovelace” са Роб Епстийн и Джефри Фридман, сценарият е изграден върху романа на Ерик Данвил „The Complete Linda Lovelace” и е дело на У. Мерит Джонсън. В ролите ще видим Аманда Сейфрид, Питър Сарсгард, Шарън Стоун, Адам Броуди, Джуно Темпъл, Ханк Азария, Робърт Патрик, Уес Бентли, Джеймс Франко, Боби Канавали, Ерик Робъртс, Крис Нот и Клои Севини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *