Отново Empire са тези, които ни запознават с нов трейлър на брутално изглеждащия и свръхчакан „Stoker” на Чан-Ук Пак. Не че има значение кой ги представя, но когато някой се уреди така, започваме да завиждаме мъничко.

Друго, за което завиждаме е, че доста хора вече са гледали филма на фестивала в Сънданс (отзивите са отлични), а ние от своя страна ще трябва да чакаме кой знае колко и не се знае дали въобще ще го видим на голям екран.

Единствената ни утеха се трейлърите, които досега са изключително добри, и най-новият, който е най-странният и смахнатият до момента, също не е изключение.

Казахме ви, че е смахнат.

Като допълнение ви предлагаме да видите кратък откъс от филма, както и три плаката.

Stoker” разказва за младата Индия (Миа Васиковска), която се сблъсква с напълно непознатия си и мистериозен чичо (Матю Гуд), който идва да живее с нея и с емоционално нестабилната ѝ майка (Никол Кидман). Тайнственият мъж има доста тайни занимания, но вместо да е отвратена или ужасена от него, младата девойка изпитва необяснимо привличане…

Режисьор на „Stoker” е Чан-Ук Пак, а в ролите, освен Васиковска, Кидман и Гуд, са Дермът Мълруни, Джаки Уивър, Лукас Тил, Олдън Ерънрайх и др.
Премиерата е 1 март 2013 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *