Много накратко, като почитатели на Арнолд Шварценегер с нетърпение очакваме голямото му завръщане на екран в „The Last Stand” на Ким Джи Ун – разни дребни появи в „Непобедимите” 1 и 2 не се броят.

Досега всички реклами, които видяхме, ни допаднаха, тъй като предлагаха точно това, което искаме да видим от филма – класическо второразредно екшънче, което не се взима на сериозно, с множество пуцалки и лафове. Единственото, което ни липсваше, беше малко кръвчица, а най-новият трейлър предлага именно това.

Слава богу, шеговитият тон е запазен. Едва ли щяхме да се израдваме толкова – като че ли досега това е най-любимата ни реклама – ако бяхме видели нещо сериозно.

След като напуска своя пост в отдел „Наркотици” на полицията в Ел Ей, оставил зад гърба си провалена операция и изпълнен с разкаяние и съжаления, шериф Рей Оуенс (Арнолд Шварценегер) се установява в сънливото гранично градче Сомъртън Джънкшън, където почти няма действия извън рамките на закона. Спокойствието е нарушено от най-известния и търсен нарко-лорд Габриел Кортес (Едуардо Нориега), който си организира зрелищно измъкване от затворнически конвой на ФБР. С помощта на безпощадна банда от наемници начело с Бърел (Питър Стормаре), Кортес взема заложник и „полита” с 400 милиона долара към границата с Мексико в специалния си, високоскоростен „Корвет”. И тук е мястото да се намеси силата! Ето как изглежда тя с гордо закичена шерифска значка, угрижено сключени вежди и поглед, вперен в неясното бъдеще…

Режисьор на „The Last Stand” е Ким Джи Ун, а освен Шварци, в него участват Форест Уитакър, Едуардо Нориега, Родриго Санторо, Джони Ноксвил, Джейми Александър, Питър Стормаре, Дженезис Родригес и др.

Премиерата е 18 януари 2013 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments