Пълното ни заглавие на новината беше „Голи жени, пари и алкохол в главата на Чарли Шийн в нецензуриран трейлър на „A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III” на Роман Копола”, но не ни се събра, което е жалко, защото така тези, които за първи път попадат на този проект, щяха да придобият някаква (макар и бегла) престава за естеството на филма и какво могат да очакват конкретно от този трейлър.

Вижте го и между другото имайте предвид, че не е много подходящ за гледане в (строга) работна обстановка.

Дори и след като изтрещя, Чарли Шийн продължава да е една от най-големите и харесвани звезди и ни изглежда нормално филм, в който главният герой очевидно споделя повече от една прилика с него самия (дори се казва Чарли), да залага на подобен трейлър, експлоатиращ обществената представа за човека Чарли Шийн. Дали обаче и самият филм ще е толкова „мета”, предстои да видим.

Повече за самата история и какво можем да очакваме от филма можете да разберете от смахнатия първи трейлър, както и от новините ни до момента.

Режисьор на „A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III” е Роман Копола, а в ролите са Чарли Шийн, Бил Мъри, Джейсън Шуорцман, Катрин Уиник, Патриша Аркет, Мери Елизабет Уинстед, Обри Плаза и др.

Премиерата е 8 февруари 2013.

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Някой гледал ли е предните две части? Струват ли си? Някъде четох, че в „A Glimpse Inside Тhe Mind Оf Charles Swan II“ имало хомо-сцени между Чарли Шийн и Джейсън Шварцман, което леко ме разтревожи.

  2. Какви предни части? 😀 Въпросния Чарлс Суан е Трети, III не стои за трета част. 😀

  3. С толкова много идиоти, които коментират, трудно различавам ироничните постове 😀