4 филма за 49 лв.

Като киноманиаци винаги сме се дразнили, че специалните намаления и промоции за DVD и Blu-ray филмите у нас са изключителна рядкост и че се налага да пазаруваме по чуждестранни онлайн магазини, където дори с доставката и платеното мито нещата се връзват по-евтино, вместо да помогнем с парите си (колкото и малко да са те) на местните разпространители и бизнесмени.

Тези дни раздразнението ни беше още по-голямо, тъй като наскоро беше така нареченият „Black Friday” (последван от “Cyber Monday”), където намаленията на абсолютно всякакви стоки достигат изключителни стойности и в Amazon можеха да се намерят повече от отлични оферти (знаем, защото се възползвахме от няколко), докато у нас всички дремеха, така да се каже, на премиерни цени.

Сега обаче сме изключително доволни да ви съобщим, че нашите много добри приятели от ozone.bg, които принципно предлагат едно от най-доброто онлайн обслужване на клиенти в страната ни, са прихванали от коледния дух и предлагат една доста добра оферта, приемаща формата на „4 Blu-ray филма за 49 лв.” и включваща заглавия като „Няма място за старите кучета”, „Тигър и дракон”, „Среднощен експрес”, „Близки срещи от третия вид”, „Гатака”, „Дракула” и много други.

Офертата им е валидна до изчерпване на количествата, но ако вашият филм вече не е сред изброените заглавия (или е свършил, както в нашия случай, защото офертата е активна от няколко дни) не унивайте, защото екипът на Ozone е подготвил и още един, не малък списък със сериозни намаления. Така че направете си подарък – и ние, българските кинофенове, заслужаваме да се отпуснем коледно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. да, хич не е лоша промоцията. за съжаление, това, което ме интересува, вече го имам 🙂

  2. Трите серии на „Lord of the Rings“ в момента струват 49 лв !!! Промоциите са супер и дано останат не само за празниците 🙂

  3. Ами то от тази „2 за 35 лв.“ няма кой знае какъв избор … може би единствено „Тинтин“ и „Подземен Свят“ си заслужават и то главно заради 3D-то. Щеше ми се да пуснат и повече филми … да, по-новите е ясно, че няма как, ама има доста стари, които веднага бих ги поръчал 🙂

  4. Lord of the Rings е кино версията. Watchmen също е само кино версия… гледайте добре, да не уцелите греда 🙂

  5. За „Близки срещи от третият вид“ също не е ясно коя версия е. Аз от Амазон си взех издание в два диска, където имаше и трите версии на филма. Тук какво да очакваш? Даже почти никаква допълнителна информация не ти дават.
    А „Властелинът на пръстените“ не вървеше ли с един допълнителен диск?

  6. „Близки срещи от трети вид“ включва трите версии (Original Edition (135 min.), Special Edition (132 min.) и Directors Cut (137 min.)).
    А допълнителните материали са наистина доста:
    – Steven Spielberg 30 years of Close Encounters
    – Storyboard to scene comparisons
    – Photo Gallery
    – Making of „Close …“
    – Deleted Scenes
    … и още и още … мързи ме да ги преписвам 🙂

    А „Влестелинът“ няма допълнителен диск … общо взето трите диска са доста скромни откъм съдържание, но според мен си струват за тази цена 🙂

  7. Струват си щом са намалени на половина! Ама като гледам в Амазон са на половината и на това, ама като нямат буквички… 🙁