Преди малко повече от три месеца видяхме първите кадри – под формата на клип и рекламно видео с интервюта – от втория съвместен проект на Райън Гослинг и режисьора на „Blue Valentine” Дерек Сианфранс „The Place Beyond the Pines” и оттогава насетне сме в режим на „сериозно очакване”.

Сега е ред и на първия официален трейлър на филма, за който не можем да кажем, че отразява всички суперлативи, които изчетохме, но определено затвърждава усещането ни за нещо интересно и стойностно.

И понеже миналия път споменахме, че сюжетните обрати (и връзки) са особено важни и е добре да не знаем прекалено много, за да не си развалим удоволствието, държим да отбележим, че според тези, които са гледали филма, в трейлъра няма никакви спойлъри и може да се гледа спокойно.

Не е истина колко млади изглеждат всички. То чак е срамно.

Люк (Райън Гослинг) е мотоциклетен каскадьор и бивш престъпник, който търси начин да изгради семейство с бившата си изгора Росина (Ева Мендес) и новородения им син. Айвъри (Брадли Купър) е амбициозен млад полицай, който се превръща в местен герой, но е принуден да се бори с корупцията в полицейското управление. И последно, Джейсън (Дейн ДеХаан) е отчужден тийнейджър, който търси истината за починалия си баща. Както можете да се досетите, историите на тримата са свързани, въпросът е как.

Сценарист и режисьор на „The Place Beyond the Pines” е Дерек Сианфранс, а в ролите са Райън Гослинг, Брадли Купър, Ева Мендес, Дейн ДеХаан, Брус Грийнууд, Рей Лиота и др.

Премиерата е 29 март 2013-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *