Либерачи е свръхпопулярна персона в Щатите, наричат го „Човекът-блясък”, в продължение на повече от десетилетие е най-високо платеният представител на шоубизнеса, а кариерата му е изградена от стотици концерти, записи, филми, телевизионни участия, пърформанси и акции, продължили повече от 40 години.

Стивън Содърбърг, дълбоко уважавания от нас режисьор, който е решил да се „пенсионира” на 50-ия си рожден ден (14 януари догодина е конкретната дата, но надали ще бъде такъв буквалист!), се е ангажирал да направи филм за Либерачи – и тук можете да видите кадри от бъдещия „Behind The Candelabra”.

Мат Деймън

Майкъл Дъглъс

Майкъл Дъглъс

Да, ето така изглеждат Майкъл Дъглъс и Мат Деймън, пренесени „в епоха”! Ролята на Либерачи разбира се е поверена на ветерана, а като младеещия негов любовник Торсън ще видим мистър Деймън. С идея да има готовност за премиера идния май в Кан, с тези първи снимки HBO започват полекичка с промотирането на филма. Т

Behind The Candelabra” е вдъхновен от почти едноименната книга на Скот Торсън – „Behind the Candelabra: My Life With Liberace”. Сценарият е дело на Ричард Лаграванезе, а музиката трябваше да бъде създадена от прекрасния, уникален Марвин Хамлиш, който за съжаление напусна света в началото на август. Историята на подобна бляскава „звезда” няма как да не бъде интересна, пък и кога Содърбърг е предлагал конвенционален поглед към сюжет, било то и биографичен?! Ще бъде любопитно, със сигурност.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *