Хорър, с женско надмощие, на изолиран остров – и защо? Филмът бе показан преди десетина месеца на Сънданс и киноманите, видели го там споделят, че режисьорката Кейти Асълтън , която е и една от актрисите в основното дамско трио, заедно със сценариста си Марк Дуплас са успели да заличат всичко интересно от обещанието за хорър-трилър, което до някаква степен загатва и трейлъра по-долу.

Кейт Босуърт и Лейк Бел се присъединяват към Асълтън в ролите на три стародавни приятелки, които си умират да се видят отново, и непременно да опънат палатка на изоставен остров, нейде из крайбрежието на Мейн. „Едно погрешно движение превръща лежерния уикенд в смъртоносна битка за оцеляване” – бууу!

http://www.youtube.com/watch?v=pCrjq3B0h10

И без да сме го гледали целия филм, сме склонни да се доверим на „спецовете” отвъд Атлантика, през чиито поглед със сигурност минават (най-малкото) повече на брой хорър-трилъри, че да имат по-голяма база за сравнение. Но и без многообразието сме на мнение, че максимата „по трейлъра ще ги познаете” си важи отвсякъде – скучновата и предвидима подредба на кадри, което може да се очаква и от филма.

Black Rock” тръгва на екран в Щатите на 17 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *