Не е истина просто. Като си говорехме за студиата, които този месец се надцакват с трейлъри за предстоящите си хитове – видяхме реклами на „Star Trek Into Darkness”, „Oblivion”, „After Earth” и „The Lone Ranger” – май беше очевидно, че няма как да се разминем и с новия СуперменMan of Steel”, още повече, че когато дебютира последният, арестантски постер на филма беше съобщено, че скоро предстои и трейлър. Първоначално дебютът му беше обявен за пред премиерата на „Хобит”, но знаете, че в днешно време, доста от трейлърите дебютират по-рано в нета.

Но както и да е, трейлърът вече е факт и няма нужда да разтакаваме излишно. Вижте го, любопитен е!

Не знаем за света, но ние сме „ready”.

Много поезия, много драма, много нещо! Трябва да признаем обаче, че видяното ни допада. Вярно е, има известна доза евтинийка – музиката и родителските гласове зад кадър в комбинация с визуалния стил на Снайдър, но има и доста качествени неща откъм визия и екшън. Зод изглежда жестоко и не знаем дали е от монтажа или наистина става въпрос за една сцена, но „някой” коленичи пред него, както си трябва.

Струва ни се, че Гойър, Нолан и Снайдър са намерили верния път към префасонирането на морално остарелия образ на Супермен и ни очаква нещо наистина интересно.

В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Премиерата е 14 юни 2013.

Повече за филма можете да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Музиката ми напомня на тази от Гладиатор!

  Което ми напомня че е време да си припомня любимият филм!

  А относно това дали „някой“ коленичи или не отговора е не!

  По скоро този “някой е блъснат на сила“!!! 😉

 2. Последният Супермен от 2006 май беше не ми хареса много ,НО тоя мисля ,4е ще е доста по-добър 🙂 Нолан и Снайдер добра комбинация

 3. Визуално всичко е 6 .
  Музиката от Гладиатор е да ,тази в тийзъра беше от LOTR .
  Ще е по-добър от една страна заради злодея , този е също мъж от стомана , а Лутор си пада повече по плановете и така стана ,че мозъкът надви мускулите до едно време в Returns на Сингър.
  Ако не беше Нолан в трейлъра щяхме да гледаме всички екшън сцени от филма в забавен кадър .
  Видяхме и “kneel before zod“ ,малко насила си беше , сигурно от мацката на Зод .
  За мен това е новият Прометей и Черният Рицар ,но съм убеден, че ще е по-добър от двата взети заедно !!

 4. Побиха ме тръпки… музика от любимия ми саундтрак, страхотна визия… гледането на трейлъра е от моментите, в които си казваш, че животът може да бъде и страхотен…мн дълбоко,ама…

 5. Много добре, хареса ми доста трейлъра. Ако Нолан и Снайдер извлекат най-добрите черти от Черните Рицари от една страна и Пазителите от друга и успеят да си объркат качествено ще е нещо страхотно!