В светлината на изминалата „трейлърска седмица” – няма нужда да ви обясняваме, ако сте любители на киното и следите отблизо новостите, значи знаете за какво става въпрос – направо се учудваме, че заглавието на конкретната новина не е „поетичен трейлър на „The Wolverine”. Явно от „Fox” още са назад с материала.

За да не останат още по-назад обаче, те са решили, като нямат трейлър, да представят поне някой плакат. И понеже не върви да е обикновен, защото ще се „позагуби”, получаваме „motion poster”. Слава богу, плакатът не е от онзи посредствен и безсмислен тип, зад който няма никаква идея (важното е само нещо да мърда там), а се възползва максимално от възможностите на медиума и крайният резултат е изключително… атмосферен. Вижте.

Дъждът, гръмотевиците, позата… абе, много е поетично. Между другото, ако не чувате звук, може да посетите официалния сайт – там всичко е на шест.
В допълнение към този „motion poster” получаваме и една статична версия. Той също не е лош, ама горният е доста по-добър.

The Wolverine - плакат

И последно, сетихме се, че не сме показвали неофициалната снимка от снимачната площадка на Светлана Кодченкова като „Вайпър” (ролята, за която се носеха слухове, че ще се изпълнява от Джесика Бийл), затова, вижте и нея.

The Wolverine - Джесика Бийл

Режисьор на „The Wolverine” е Джеймс Манголд („Identity”, „Ескорт до затвора” и „Walk the Line”), а в ролите са Хю Джакман, Уил Юн Лий, Хироюки Санада, Рила Фукушима, Светлана Кодченкова и др.

Премиерата е 26 юли 2013.

Повече детайли за проекта можете да научите от новините ни до момента,

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *