Патрик Стюарт и Йън МакКелън в новия „X-men”

Ето това е истинско потвърждение – Брайън Сингър обяви (@BryanSinger), че в „X-Men: Days of Future Past” ще участват Йън МакКелън и Патрик Стюарт, които ще се завърнат в ролите си на Магнито и Професор Х от първите „Х-мен” филми. Как сме живели без Twitter, просто не ни е ясно.

Само месец след като Матю Вон напусна режисьорския стол и набързо бе заменен с най-очевидния избор Сингър, режисьорът на първите два филма от поредицата (който между другото има twitter account от има-няма онзи ден) също така официално потвърди и завръщането на Джеймс Макавой и Майкъл Фасбендър като младите Професор Х и Магнито, както и Дженифър Лорънс и Никълъс Холт, но ние си знаехме за тях и не сме особено развълнувани. Все пак, официално потвърждение не е зле.

Към това добавяме и още една новина или по-скоро слух около филма, който е още по-интересен, макар и да е максимално далеч от „официално потвърждение”. Според Heat Vision Хю Джакман е в преговори с „Fox” да се завърне (в неясно колко голяма роля) като любимия на феновете Логан.

Всички тези завръщания не са чак толкова изненадващи и невъзможни, имайки предвид историята на „X-Men: Days of Future Past” (засега нямаме официален сюжет, но по-долу можете да видите какво казва Wikipedia за комикса), а и не е изключено да става дума за съвсем дребни появи. Ние обаче си се надяваме на нещо по-така.

Ето и какво казва Wikipedia за комикса „Days of Future Past”:

Историята скача от сегашно време, в което Х-мен се бият с Мистик и Братството на злите мутанти, в бъдеще, което е директен резултат от провала на Х-мен да предотвратят смъртта на сенатор Робърт Кели. В този бъдещ свят огромни роботизирани стражи управляват САЩ, а мутантите живеят в лагери. Сегашните Х-мен научават за това възможно бъдеще от по-възрастната версия на Кити Прайд, чийто разум пътува назад във времето и обладава младото си тяло.

Е, след като имаме пътуване във времето, може Фасбендър и Макавой дори да делят екрана с МакКелън и Стюарт. Няма проблем да се намери време и за Върколака. Но както казахме, участието на Джакман не е официално потвърдена информация, напротив, шансовете да се окаже просто слух са огромни. Както обикновено, ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *