Трон 3

Нова енергия, пренареждане на приоритетите за Disney – това се очаква, след като шефът на студиото Алън Хорн е взел такова решение, и след като сценаристът Джеси Уиготоу действа по най-новия вариант на сценария за „Tron 3”. Режисьорът на „Tron: Заветът” Джоузеф Козински ще поеме поредното продължение, вероятно след премиерата на „Oblivion”, за когото споделяхме подробности преди седмица.

Сценаристите на „Заветът” Едуард Китсис и Адам Хоровиц ще бъдат продуценти на следващото пътешествие в дебрите на Мрежата. Нещо повече – „звездата” Гарет Хедлънд е потвърдил в интервю, че ще има ангажимент в предстоящия проект:

„Да, време ли е вече да го кажем? Disney са много ентусиазирани. Така е. И може да предположите, аз също много се вълнувам, че Disney са доволни”.

При положение, че актьорските договори обикновено включват клаузи за предварителна ангажираност във възможни продължения на проектите, няма да е чудно, ако и Оливия Уайлд потвърди в скоро време участието си в „Tron 3”. Никой от нас няма нищо против да види как се развихрят и двамата, особено ако е в обещаващ сюжет.

В интервюта по темата режисьорът не казва, разбира се, нищо конкретно, освен че иска да направи от следващия „Tron” абсолютен визуален спектакъл и да бъде за него нещо като „Империята отвръща на удара”. Това ни прозвуча… чак нагло. Добре е да се въздържа от подобни изявления, че да не обърне настроенията на феновете срещу себе си.

Козински споделя, че няма да използват детайлите, създадени за „Tron: Заветът” – искат да преоткрият и изобретят наново много неща, което звучи доста двусмислено, и че е много вероятно Daft Punk да се завърнат в екипа, което е повече от прекрасен факт! Останалите (предварителни) режисьорски обяснения са преливане от пусто в празно – обичайната тактика преди стартиране на голям проект. Явно ще почакаме за конкретики до пролетта. Според думите на Козински много е вероятно филмът да е готов през 2015 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Супер новина !!! Ако вмъкнат по някакъв начин и Джеф Бриджис – цена няма да имат 🙂 🙂 🙂