Не очаквайте да ви кажем нещо ново, защото вече сме ви проглушили ушите и с уникалния „Джанго без окови”, и със свръх-очаквания „Клетниците”. И няма нужда да повтаряме, че ще сме сред първите, които ще отидат да ги видят в момента, в който се появят на наш екран. Хубаво е обаче да подправим празничното настроение един увлекателно-забавен словесен дуел между Самюъл Л. Джаксън и Ан Хатауей на тема: чий филм е по-тъжен, разбираш ли!

В синхрон с изказванията на преждеговорившите няма да пропуснем да представим и последно-излезлите трейлъри на филмите, като предупреждаваме – Джанговия притежава май по-спокойно темпо в сравнение с всичко, видяно до момента, и не изненадва с нови кадри – просто монтажът е по-разказвателно-различен. Музиката обаче е чудесна.

В основата на новия трейлър на „Клетниците” е песента на Епонин (Саманта Баркс) „On My Own” и фокусът определено попада върху любовното увлечение на Козет и Мариус плюс революционните реалности в Париж, в средата на 19 век – което в крайна сметка се изглежда доста скучно. Ако видим само този последен трейлър, дори да сме върли почитатели на мюзикъла (а ние сме, не забравяйте!), май ще се поколебаем дали да възлагаме големи очаквания на „Клетниците”. Госпожица Баркс се справя чудесно с пеенето, надяваме се и с ролята – просто режисьорът Том Хупър е направил един не-толкова-вдъхновен трейлър, и това леко ни разочарова. Но – стига приказки, вижте сами – и преценете!

http://www.youtube.com/watch?v=v-4r_B8hY_I

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. Не очаквайте да ви кажем нещо ново, защото вече сме ви проглушили ушите и с уникалния „Джанго без окови”

  Уникалния? УНИКАЛНИЯЯЯ?
  Да не стане само като с Прометей, а?
  То и без това напоследък само плюете по повечето филми. Не че не си го заслугжфват де и аз съм на същото мнение.. Напоследък само шитни гледам.
  По принцип не се и съмнявам както в Тарантино, така и в таланта му да прави изкуство, но ни напомням все пак да имате едно наум;)
  Да не вземе накрая да излезе, че от „уникален“ се е превърнал в „посредствен“, че акакто сте го подкарали с плюенето като нищо… 😉
  Peace 😉

  П.С. Иначе клипчето с „дръвенето“ между Джаксън и Хатауей е забавно и интересно 🙂

 2. Клетниците е филма, който най-много съм чакал напоследък и бях много щастлив, че още на Коледа ще излезе, но за съжаление като отворих програмата на местното кино, установих, че тук премиерата му ще е на 1ви февруари… До тогава вече и по торент сайтовете ще го има… много съм разочарован. :/

  Иначе, да – клипчето е доста забавно и интересно 🙂 🙂

 3. @Стефан Ст
  И за мен е най-чаканият филм 🙂 Сигурен ли си, че не го пускат по-рано ? Аз бях гледал някъде, че датата е 4-ти Януари (може и да бъркам де) или поне в началото на Януари.

 4. Супер ако е 4-ти! Аз видях програмата на Синема Сити и там е обявен за 1.02. Сигурно има разминавания в кината 😀

 5. OOOOO Джанго! Джанго е филма просто! Гледах го – и си умрях от кеф! Пълна еуфория! И какъв Christoph Waltz! И имаше 3 кадъра – ах, чиста поезия! Очаквам ревюто с най-голямо нетърпение! 🙂