След сякаш безкрайната скучновата поредица от джуджешки банери и постери, между които тук-там изпадаха по няколко не особено интригуващи телевизионни спотове, най-накрая попадаме на нещо, свързано с „Хобит: Неочаквано пътешествие”, което наистина да ни ентусиазира – това, че ще видим филма на 48fps не се брои, защото не сме сигурни какъв ще е крайният резултат.

TheOneRing.net разпространиха част от саундтрака на Хауърд Шор, който, както знаете, отново се завръща в Средната земя. Песента се нарича „Radagast the Brown”, посветена е на Радагаст и, честно казано, звучи прекрасно.

След изключителния успех на Шор със саундтрака към трилогията „Властелинът на пръстените”, очакванията ни за музиката на „Хобит” са доста големички. Дотолкова, че даже малко се притеснявахме дали Шор ще успее да се справи с предизвикателството. Сега обаче сме малко по-спокойни, защото, както вече казахме, това, което чуваме доста ни допада. Нямаме търпение да чуем целия саундтрак – пълния списък с песните може да откриете тук.

Сега хвърлете едно око на най-новия телевизионен спот на филма, както и на поредната партида снимки.

http://www.youtube.com/watch?v=MoG51YA-7qc

Премиерата е 14 декември 2012.

Повече за филмите може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *