Хобит: Неочаквано пътешествие

Обожаваме видео дневниците на „Хобит” и няма да ни омръзне да повтаряме, че за нас те са най-добрият елемент от рекламата на филма. Най-новият, девети видео блог на Питър Джаксън – този път посветен на постпродукцията на филма, която както и всичко останало от снимачния период е гигантска, отново не разочарова. Даже не само, че не разочарова, но успя да затрие кофти чувството, което се беше спуснало след дебюта на втория трейлър и последвалите безкрайни поредици джуджешки плакати и тв спотове, и отново ни накара да се вълнуваме от предстоящата ни среща с филма.

Хвърлете един поглед и ви пожелаваме и върху вас да има същия ефект, както и върху нас.

http://www.youtube.com/watch?v=ert2n3tKvrw

Пичовете от „Department of Internal Beard-Hairs” и Дейв Уайтхед и останалите звукари ни изкефиха най-много. И на тях не им е лесно. „Закачката” със „Сиянието” беше чудна. И Крисчън, „привиз-супервайзерът, дали нямаше много яка фланелка на „Пришълците”?

Още веднъж, за първи път от много време насам сме развълнувани и имаме огромно желание да видим филма. Както вероятно знаете, официалната премиера е на 14 декември 2012, така че не остана много.

Повече за „Хобит: Неочаквано пътешествие” можете да научите от  новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments