21 & Over

Знаете как е, в момента, в който се появи някой изненадващ хит, следват един куп опити да се претвори успеха му (едно на ръка, че го скъсват от продължения), като се взима основната идея и се претворява по всевъзможни начини.

Най-новият „имитатор” се нарича „21 & Over”, който е вдъхновен от успеха на „Последният ергенски запой”. Всъщност, с него сценаристите на „Запоя” правят режисьорския си дебют. Явно Тод Филипс е бил зает с подготовката на третата част на хитовия си филм и затова не се е заел със задачата – просто не виждаме друга причина, поради която ще откаже за пореден път да копира сам себе си.

Описван като „нещо средно между „Последният ергенски запой” и „Проект Х”, „21 & Over” разказва за Джеф Чанг, младеж, който винаги е постъпвал отговорно и на който му престои важно интервю във връзка с очакващата го светла медицинска кариера. Когато обаче двамата му най-добри приятели цъфват на вратата му, за да отпразнуват заедно 21-я му рожден ден, той тотално „отебава” всичко и се впуска в една луда нощ на алкохолна (а и всякаква друга) оргия.

http://www.youtube.com/watch?v=p260x71ppzE

Смятаме, че коментарите са излишни.Очевидно е за какво става въпрос и какъв ще е крайният резултат. Ако си падате по подобни неща, предполагаме, че ще се забавлявате, ако ли пък не… едва ли това ще е филмът, който ще ви „покръсти”.

Вижте и първия плакат.

21 & Over - плакат

Режисьори на „21 & Over” са Джон Лукас и Скот Муур, а в ролите са Джъстин Чон, Скайлър Остин, Майлс Телър и др.

Премиерата е 1 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *