Ако първото нещо, което ви хрумва, когато чуете „The Host 2”, е, че става дума за подготвяното още от сега продължение на режисираната от Андрю Никъл екранизация на романа „The Host” („Скитница”) на Стефани Майър, значи филмовите ви приоритети са сбъркани. Не, тук става въпрос за втора част на изключително популярния „creature feature” „The Host” („Чудовището”/„Gwoemul”), който през 2006 поразтърси корейския кинопазар и даде нов тласък на жанра в световен мащаб.

Между другото, денят, в който ще ви покажем кадри от продължение на филм, чиято първа част още не е тръгнала по кината, е вече близо, но това е тема на друг разговор.

Та да се върнем на „The Host 2”. Twitch показаха първия клип от филма, които за наша радост не е някакъв досаден разговор или нещо подобно, а е директно по темата – разбирайте, показва добре познатото ни чудовище в действие. Вижте.

Честно казано, изглежда ни чудесно. Фенове сме на първия филм и възнамеряваме да гледаме и този, макар и да не очакваме да е толкова добър.

Все още не се знаят много подробности за сюжета, освен че става въпрос за предистория. Премиерната дата също не е известна.

За финал вижте и две концептуални рисунки.

The Host 2 - концептуално изкуство

The Host 2 - концептуално изкуство

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. За добро ли е….за лошо ли е…не знам, но със сигурност ще се гледа. Някаква информация, кой е режисьора на 2-рата част, за да си направя изводите, какво да очаквам?

  2. Въпреки добрия creature дизайн първия филм беше разочарование, нещо ми подсказва че и втория ще е същия, а най-вероятно и по-зле.

  3. Как може да се кефите на това, че две малки деца са напът да бъдат зверски разкъсани?????????
    Накъде отива този побъркан свят……………

  4. Отвартително е….
    Нима това ви харесва? http://www.facebook.com/photo.php?v=188974461230400
    Можете да ми се разсърдите, че псотвам това тук, ами извинявайте нали, но нямам за цел лични нападки към никого.. 🙁

    П.С. Иначе крийчъра кефи де.. готин изглежда…

  5. @heinrich

    Ама ти сериозно ли ??? Никъде не видях в трейлъра разкъсани малки деца, че да се разчувствам чак толкова. То и в Джурасик Парк имаше кадри в които „две малки деца са напът да бъдат зверски разкъсани“ … само че от динозавър в случая, ама на никой не му е дошло на ум да протестира тогава … както и сега.
    А клипа, който си постнал … както и въпроса … е проява на лош вкус според мен.

  6. Все пак, за доброто на филма, да се надяваме, че ще бъдат разкъсани.

  7. @ Mad Max
    С тази разлика, че за 20 години реклами, клипове, трейлъри, играчки и т.н каквото се сетиш още никъде не видях в Джурасик Парк да парадират точно стова, нали? Особено още в първия трейлър….

  8. @heinrich

    Това не е трейлър, а откъс от филма … мисля, че има известна разлика. Плюс това погледни трейлърите на Джурасик Парк да видиш дали няма застрашени от разкъсване деца.
    Както и да е … прекалено много време отделихме на тая боза, която със сигурност не трябва да се взима чак толкова насериозно 🙂