Преди половин година обявихме нашия „like” за една съвсем непретенциозна – ако не смятаме звездния актьорски състав – комедия за „възрастни” в стил „ергенски запой”. С достойно пренебрежително отношение към предразсъдъците, и натрупванията през годините от изиграни „стойностни” роли, Майкъл Дъглас, Робърт Де Ниро, Морган Фрийман и Келвин Клайн образуват един впечатляващо беловлас квартет в „Last Vegas”.

Първа снимка - квартетът на възраст в „Last Vegas”

Това е първата визия от филма, по който в момента се работи и се очаква да излезе на екран в „празничния” сезон през декември 2013 година. Хубаво рекламно изречение са си намислили колегите от CBS Films – с това „каре попове” филмът може да се похвали още преди началото на снимките с колекция от „шест награди Оскар, 14 номинации, както и световен боксофис резултат в размер на 16,6 милиарда долара!” С такъв актив как да не се веселят – и главните актьори, и екипът покрай тях?!

Сюжетът е точно това, което може да се предположи, в едно изречение – четирима отдавнашни приятели решават да организират ергенско парти в Лас Вегас за последния от тях, който е оцелял извън брачната институция. В официалното прес-съобщение не фигурират първоначалните намеци, че бъдещата съпруга ще е на половина на възрастта на „главния герой”, нито се казва кой ще е той. Ще очакваме „опресняване” на информацията по тези въпроси.

Сценарият е дело на Дан Фогълман („Оглупели от любов”), режисьор на проекта е Джон Търтълтауб. В екипа актьори са още Романи Малко, Мери Стийнбърджън, Джери Ферара и др. Снимките вече са в ход във Вегас, очаква се да продължат в Атланта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Яка снимка! Само едно уточнение – и на мен ми отне дълго време докат запомня, че е Кевин, не Келвин. Това последващо КЛ в Клайн явно е причината да ни се разбъркват мозъците при запомнянето на Кевин…

  2. Иначе оня ден пак си гледах рибата Уанда – там Кевин е върховен. Истинска наслада!