Много често изкушението в един филм е актьорското присъствие. Вторият трейлър на дебюта на Ръфъс Норис „Broken”, със сценарий на Марк О’Роу по романа на Даниел Клей, затвърждава първото ни впечатлениеТим Рот, Килиън Мърфи и дебюта пред камерата на Елоиз Лоурънс си заслужават вниманието отвсякъде. Ала този трейлър е повече от пре… комерен.

Филмът все още ни напомня на пъзел, а също и на калейдоскопните цветни стъкълца, които се подреждат… доста хаотично. Според различни източници на информация романът на Даниел Клей бил вдъхновен от класиката на Харпър Лий „Да убиеш присмехулник”, но това е само една възможна насока, в която да се ориентират очакванията на публиката, нищо повече.

Животът на 11-годишната Скънк се променя скоростно. Нейната мащеха е гадже на един от учителите й, тя е болна от диабет, а баща й всяка вечер се опитва да бъде част от живота на дъщеря си. Момичето се сдобива с гадже, заплашва я съсед-злобар, и въобще животът в Северен Лондон може да се окаже пълен с разнообразни драматични акценти – и обрати.

За почитателите на подобен стил разкази на Острова – „Broken” ще може да бъде видян във Великобритания през пролетта на 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *