Не, че е изненада, предвид имената, които са замесени в този проект, но останахме адски доволни от първия трейлър на свръхочаквания от нас сериал на Дейвид Финчър и Кевин СпейсиHouse Of Cards”, и по всичко изглежда, че ни очакват едни доста приятни 13 епизода. По последни данни те ще бъдат достъпни за гледане накуп на 1 февруари догодина, което е повече от прекрасно, защото няма да ни се налага да чакаме с месеци, за да го изгледаме целия.

За да подържат интереса ни, от „Netflix”, които „стопанисват” сериала, разпространиха няколко визии на героите, част от които идват с надписи, разкриващи това-онова за тях. Дори и да не сте гледали оригиналния британски сериал (който, както много пъти сме казвали, е един от любимите ни), ще ви стане ясно кой какъв е и за какво се бори. Не, че има нужда да споменаваме, но все пак има и жокери в синьо.

http://collider.com/wp-content/uploads/corey-stoll-house-of-cards.jpg

Bad, for the greater good”. Ах, как само обичаме качествени злодеи. Ако героят на Кевин Спейси Франсис Ъндъруд е наполовина толкова отблъскващ, колкото този, изигран от Йън Ричардсън в оригиналния сериал, ще бъде велико – все пак знаем на какво е способен Спейси като злодей (а и не само).

Вижте портретите и на останалите герои, които не са много ясни, както и няколко допълнителни разработки на тези, които видяхте по-горе.

Освен Дейвид Финчър, режисьори на част от епизодите са Джеймс Фоли („Glengarry Glen Ross”) и Джоуел Шумахер (,,Пропадане”), а в ролите са Кевин Спейси, Робин Райт, Кристин Конъли, Кейт Мара, Майкъл Кели, Кори Стоу и др.

House Of Cards” ще се предлага от „Netflix” от 1 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Изгледах го току-що.

    Няма от какво толкова да съм впечатлен. Режисурата на Финчър не личи особено в първите два епизода. Някои моменти са нереално абсурдни и нелепи. Финалът ме остави абсолютно безчувствен и незаинтересуван. Все пак трябва да се отбележи, че Кевин Спейси е чудовищно як.

    Претенциите на Нетфликс, че се конкурират с HBO, са необосновани.