Megan Fox - This Is 40

Въпреки многото елементи, замесени в проекта, които доста харесваме (начело с Лесли Ман, която обожаваме), останахме разочаровани от първия трейлър на „This Is 40” и оттогава не сме му обръщали сериозно внимание.

Това отношение най-вероятно щеше да продължи (все пак, не е като да нямаме един тон по-интересни неща, до които не можем да стигнем), ако не бяхме попаднали на нецензурираното видео, от което e и снимката, която виждате по-горе. Наречете ни както искате, но подобни сцени са способни да ни вдъхновят да гледаме цял филм, дори и той да не притежава някакви сериозни качества.

Все пак, като филм на Джъд Апатоу и познавайки героите (вече сме ги виждали като поддържащи образи в „Позабременяла”), не можем да кажем, че „This Is 40” не притежава потенциал и че не бихме ме го гледали така и така.

Вижте и най-новия международен трейлър на филма.

Режисьор на „This Is 40” е Джъд Апатоу, а в ролите са Лесли Ман, Пол Ръд, Джейсън Сийгъл, Мелиса МакКарти, Меган Фокс, Джон Литгоу, Албърт Брукс, Крис О’Дауд, Шарлийн Йи и др.
Премиерата е 21 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Лесни Ман ако не беше женена за продуцент дълбоко се съмнявам, че щеше да вземе и 10% от ролите, които получи в последните години. Просто актьорският талант на това девойче се ограничава в това да е руса и да говори с това леко дрезгаво гласче.
    А единственото по-лошо от Лесли Ман е, Пол Рут. Той не знам за кой е женен, но добре му се отразява на кариерата.