Като че ли вече сме пускали достатъчно новини за „Hitchcock” (както между другото и за „конкурентния” му проект „The Girl”), но просто няма как да пропуснем да представим най-новия международен трейлър на филма, който според нашето скромно мнение е най-добрият до момента.

Предвид голямото количество материали, които сме изписали, няма да философстваме излишно, а направо ще пристъпим към него. Ако пък това е първият път, в който се сблъсквате с проекта, може да се информирате от новините ни до момента.

Антъни Хопкинс е огромен! А за наша радост и Скарлет изглежда прекрасно. Всъщност има само един проблем. Хора, които са гледали филма на изминалия AFI Fest, споделят, че темата за създаването на „Психо” – тема, която е основна част от този трейлър – е доста слабо засегната в самия филм и ако подходите с очакване за задкулисни откровения за шедьовъра на Хич, ще останете разочаровани.

Ако сега се чудите коя тогава е основната тема във филма, то това са отношенията между Хичкок и съпругата му Алма. Ето и едно кратко филмче зад кулисите, хвърлящо малко повече светлина по темата.

За финал вижте кратко клипче разискващо гениалния ход на Хичкок (или по-скоро на съпругата му) да убие звездата си в първта третина на „Психо”, както и най-новия плакат на филма.

Hitchcock - плакат

Режисьор на „Hitchcock” е Саша Джеревеси, а в ролите са Антъни Хопкинс (Алфред Хичкок), Хелън Мирен (Алма Ревил), Скарлет Йохансон (Джанет Лий), Джесика Бийл (Вера Майлс), Джеймс Д’Арси (Антъни Пъркинс), Тони Колет (Пеги Робъртсън), Дани Хюстън (Уитфийлд Кук), Майкъл Щулбарг (Лю Уосърман), Майкъл Уинкот (Ед Гийн), Уолъс Лангъм (Сол Бас) и Ралф Макио (Джо Стефано).

Премиерата е 23 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *