Дали вече е решено или все още е в етап на „предварителни разговори”, но вече циркулира инфо, че един от злодеите в продължението (някой да се е съмнявал, че ще има втора част?) на „Невероятният Спайдър-мен” ще бъде носителят на „Оскар” Джейми Фокс. Очаква се да поеме ролята на Electro. Трудно ни е да си представим този актьор, с впечатляваща филмография и невероятно силно присъствие, да облече зелено-жълт комиксов костюм на електро-специалиста, претърпял мутация от силен токов-удар, но какво пък – ако това е изборът на Фокс, ще се радваме да го аплодираме. Защото сме сигурни, че ще го заслужи, в каквато и роля да се изтипоса.

Преди няколко месеца Марк Уеб потвърди режисьорския си ангажимент към продължението, Андрю Гарфийлд също няма да се откаже от ролята на Спайди, а като Мери Джейн Уотсън може би ще видим Шайлийн Уудли, която се справи много добре с образа си в „Потомците”, редом до Джордж Клуни. За да се появи Мери Джейн обаче, ще трябва да изчезне Гуен Стейси. Колкото и много гаджета да има (според комиксовите истории) Питър, все пак Гуен е първата му истинска любов и в ново-разказваната сага гибелта й предстои.

Продукцията трябва да стартира снимки през идната пролет, премиерната дата на „Невероятният Спайдър-мен 2” е планирана за 2 май 2014 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *